14 Mart 2011 Pazartesi

İzledim - Life As We Know It

Romantik komedileri erkekler pek sevmez sanırım. En azından pek çoğu yumuşak karınlarını görmeyelim diye sevmediklerini beyan eder,dururlar.Biz kız milleti için de pek bir vazgeçilmez olabilir zaman zaman. Özellikle yakışıklı bir adam ve bir bebek varsa...

Bu defa başlangıçları sevgilimi bile güldürebilen bir romantik komedi izledik. Daha doğrusu o yine yarısından önce sıkıldı ama en azından bir kısmını izleyebildik.


Film, ilk buluşmasında birbirinden nefret eden bir kadınla bir erkeğin, arkadaşlarının bebeklerini birlikte büyütmek için bir araya gelmeleriyle başlıyor. Güzel olan, aşkı dramaya çevirmeden eğlenceli şekilde, göze sokmadan anlatmaları olmuş. Şirin bebek Sophie, filme hayat katmış elbette.

Katherine Heigl  ve Josh Duhamel gerçekten iyi oyunculuklar sergilemişler veya cidden birbirlerine aşıklarmış bilemedim. Bu arada Sophie'yi üçüz Clagett kardeşler oynuyorlar.Film hakkında diğer bilgileri buradan görebilirsiniz.

Film, sonu önceden tahmin edilen bir romantik komedi ama gerçekten sıkmadan, eğlenceli zaman geçirebileceğiniz bir kız filmi :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder